Mustafa Balbay´ın gazetecilikte 30. yılı nedeniyle İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve Konak Belediyesi işbirliğiyle İzmir´de açılan Mustafa Balbay Fotoğrafları Sergisi, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü etkinlikleri kapsamında Zonguldak´ta da açıldı.


İzmir´de büyük ilgi Mustafa Balbay´ın fotoğraf sergisi, Çağdaş Gazeteciler Derneği Zonguldak Şubesi, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Zonguldak işbirliğiyle Zonguldak Maden Mühendisleri Odası Lokali´nde geniş bir katılımla açıldı. Mustafa Balbay´ın dünden bugüne 45 fotoğrafının yer aldığı serginin açılışına Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan, Maden İşçileri Sendikası Genel başkanı Ramis Muslu, CHP Zonguldak Milletvekili Ali ihsan Göktürk, CHP İl Başkanı Osman Yayla, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, demokratik kitle örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılışa katılan konuklar Mustafa Balbay maskesi takarak "Hepimiz Mustafa Balbayız" mesajını verdiler. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ile Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan da sergi açılışı için İzmir´den Zonguldak´a geldi.
İlki İzmir´de açılan Sergi´nin Zonguldak´tan sonraki durağı ise Ordu olacak.

Editör: Pusula Gazetesi