Çaycuma Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısını Belediye Başkanı Mithat Gülşen, başkanlığında gerçekleştirdi. Gündeme geçilmeden önce Başkan Gülşen, İstanbul&[#]8217;da katıldığı Avrasya Belediyeler Birliği Kongresi&[#]8217;nin çok verimli geçtiğini söyledi. Gülşen, bölgede doğal gaz kullanım ve dağıtım ihalesi için yetkililerle görüşmeler yaptığını da sözlerine ekledi.


Gündemde yer alan temizlik işleri bünyesinde kullanılmak üzere bir adet çöp toplama aracı alımı ve kredi kullanımı ile her türlü işlemlerin tamamlanması konusunda Belediye Başkanı Mithat Gülşen&[#]8217;e yetki verilmesi, oy birliği ile kabul edildi.


Belediye İtfaiye Amirliği bünyesinde kullanılmak üzere 1 adet asgari 12 bin litre kapasiteli itfaiye ikmal arozözü aracı alımı ve bu iş için kredi kullanımı ile her türlü işlemlerin tamamlanması ve yine belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet asgari 25 ton kapasiteli çelik kasa damperli kamyon alımı ve bu iş için kredi kullanımı ile her türlü işlemlerin tamamlanması, Belediye Sosyal Tesisler bünyesinde bulunan 184 m2 lik 2 blok ile 80 m2 lik 4.Bloğun İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü&[#]8217;ne 25 yıllığına tahsis edilmesi ve gerekli işlemlerin tamamlanması için Belediye Başkanı Mithat Gülşen&[#]8217;e yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Toplantının, dilek ve temenniler bölümünde söz alan Belediye Başkanı Mithat Gülşen, alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulunarak Ocak ayı toplantısının 5 Ocak 2011 tarihinde yapılması kararlaştırıldı
Editör: Pusula Gazetesi