Ak Parti Kilimli Belde Başkanı Yılmaz Kaldırım, İl Başkanım Hamdi Uçar&[#]8217;a Faceebok&[#]8217;tan seslendi:


"Sayın İl Başkanım Hamdi Uçar
Benim görevden alınmam usule uygun olduğunu açıklamışsın madem uygun 20 gündür neden bana tebliğ etmiyorsunuz.
Benim görevden alındığımı sizden mi basından öğrenmem lazım?
10 Kasım 2010 günü İl yönetim kurulu kararı ile görevden alındığım basında yer almıştı. Bugün 22 gün geçmesine rağmen bu konuda bana herhangi resmi tebliğ yapmadınız. Madem görevden alındım neden tebliğ etmiyorsunuz?
30 Kasım da yani 20 gün üzerine yine basında görevden alındığım şeklinde açıklamalarınız çıktı. Yılmaz Kaldırım&[#]8217;ın görevden alınması usul´e uygundur demişsiniz...
Tüzüğün hangi maddesine göre aldınız?
Bana kararınızı tebliğ edin bende yasal yollara başvurayım. Bakalım yasalar karsısında usule uygun mu değil mi adalet karar versin siz değil.
Kararınızı bu kadar zaman geçmesine rağmen bana tebliğ edememeniz ve 1 aralık 2010 yani bugün Kilimli Belde Yönetimini ilçe başkanı ve belde başkanına haber vermeden toplamanız ve istifa etmeleri konusunda tehditler ederek zorlamanız her şeyi apaçık ortaya koymaktadır. Madem kararınızın arkasındaysanız bunu basın yoluyla tartışmayalım bana kararınızı tebliğ edin.
Bu gün İl Başkanı Hamdi Uçar, İl Yönetim kurulu üyeleri Abdülkerim Gün, Nurettin Semerci ve Vedat Emeksiz benim yönetim kurulu üyelerimi özel toplantıya alıyor ve baskı ile istifa ettirilmeye çalışılıyorlar.
15 kişilik yönetimden 7 tanesi katılıyor 6 tanesi istifasını veriyor. Kalan 9 taneside ısrarla çağrılmalarına rağmen gitmiyorlar.
Toplantıda Abdülkerim Gün yöneticilerime karşı ´´Size baskı yapmıyoruz kendi kararınız ile istifa ediyorsunuz ´´ diyerek birde dalga geçiyor.
Yine Nurettin Semerci gelmeyen yöneticimin birisine ´´Sen bitersin istifa etmezsen ocakta ayaklardan çıkamazsın mahvolursun ´´ diyerek telefonda tehdit ediyor...
Vedat Emeksiz de her şeyin usule uygun olduğunu avukat olduğunu söylüyor ama Mahmut Kefelioğlu&[#]8217;nun &[#]8220;Neden tebliğ etmediniz de bizden istifa isteyerek münfesih yapmaya çalışıyorsunuz?&[#]8221; sorusuna cevap veremiyor.
Genel Merkezce bu yaptıklarınız duyulduğunda nasıl hesap vereceksiniz...
Ak Parti Kilimli Belde teşkilatı sizin tüm bu ayak oyunlarınız karşısında dimdik ayakta duracak ve sizin bu tehdit ve baskılarınızdan yılmayacaktır.
Bir il başkanının belde yönetimini tehdit etmesi ve bu tip ayak oyunlarına girmesini kabul etmiyor ve kınıyorum."

Editör: Pusula Gazetesi