Zonguldakspor, Cumartesi günü Bölgesel Amatör Lig´in 8. haftasında ağırlayacağı Akyurt Belediyespor´u uzaktan şutlarla yıkmaya çalışacak. Dün Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu´nda gerçekleştirilen çalışmada Antrenör Uğur Terzi özellikle uzaktan şutlarda daha etkili vuruş yapmaları konusunda uyarılarda bulundu.


Bu da Terzi´nin Akyurt´u uzaktan şutlarla vurmayı planladığını gösteriyor. Uzaktan şutlarda özellikle Kaan gibi etkili bir silahı bulanan Zonguldakspor, bunu iyi değerlendirmek istiyor. Her vurduğu topta etkili vuruş yapan Kaan, kalecilere zor anlar yaşatıyor. Zonguldakspor´da sakatlıkları devam eden Ercüment çalışmaya katılmazken, sakatlıkları düzelen Suat ve Tolga takımla beraber çalışmada yer aldı.


Akyurt karşısında Suat kilit isimlerden biri olacak. Oynadığı 5 maçta 3 gole imza atan forvet oyucusu sakatlığının tamamen geçmesinin ardından çalışmalarda en fazla koşan isimlerden.


Dönüm noktası


Akyurt maçının onur maçı, gurur maçı olacağına değinen Terzi, futbolculara ligdeki gidişatları açısından ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalışıyor. Terzi ayrıca: " Bu maçın önemini çok iyi idrak etmeniz gerekiyor. Şanssız kayıplar yaşadık ve artık bir dönüm noktasındayız.


Ya kazanacağız, ya kazanacağız. Diğer iki seçenekte hepimiz sıkıntı yaşarız. Ona göre hareket etmeliyiz." dediği öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi