Sarayspor´un rakibi gelmedi


Zonguldak&8217;ta Galatasaray Futbol Okulu olarak faaliyet gösterdikten sonra oyuncuları kulüp bünyesinde toplayan Antrenör Turan Altıntaş, Sarayspor´u başarıdan başarıya koşturuyor. Bu sene ilk kez lige katılan Sarayspor, Zonguldak U15 Ligi´nin kaliteli takımları arasında olduğunu ilk haftalarda gösterdi.


Ligin 4. haftasında D.M. Dilavespor´la oynaması gereken karşılaşmaya rakibin gelmemesi nedeniyle Sarayspor 3-0 (hükmen) galip ayrılmış oldu. Sarayspor bu galibiyetiyle ligde puanını 9´a yükseltti. Rakip Dilaverspor´un gelmemesi nedeniyle Sarayspor, Fener Sahası´nda yarı sahada çift kale maç yaparak günü değerlendirdi.


Sarayspor, Ligde Merkezspor´u 2-1, Polisgücüspor´u 4-1 yenerken, Zonguldakspor´a ise 3-0 yenildi.



Zonguldakspor´un yıldızları gol yağdırdı


Zonguldak U15 Ligi´ne haftalar ilerledikçe heyecan yükseliyor. Fener Sahası´nda oynanan günün ilk maçında Zonguldakspor ile Polisgücüspor U15 takımları karşılaştı. İlk dakikadan itibaren rakip kalede etkili olan Zonguldakspor´un yıldızları sahadan 13-0´lık galibiyetle ayrıldı. Ligin en iddialı takımlarından olan Zonguldakspor, Sarayspor´u 3-0, Kilimli Belediyepor´u 5-0 gibi farklı sonuçlarla yenmeyi başarmıştı.

Editör: Pusula Gazetesi