Zonguldakspor yönetimlerinde uzun süre görevler yapan eski Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca takımın bu sezon şampiyon olmasını dileğini, çünkü güçlü bir kadroya sahip olduğuna değindi.


Karaelmas Gazeteciler Derneği´ni ziyaretinde Zonguldakspor´la ilgili açıklamalar da yapan Gonca, hafta sonu oynanacak Akyurt Belediyespor maçını da izlemeye gideceğini ifade etti.


Gonca " Zonguldakspor yönetimlerinde dört dönem As başkan olarak görev yaptım. Erdoğan Başkan döneminde şampiyonluk yaşadım. Zonguldakspor´un bende özel bir sevgisi vardır.


Zonguldakspor´un şampiyon olmasını canı gönülden istiyorum.


Zaten Başkan Celal İncekara bunu yapacak güçlü kadroyu kurdu. Bu takım güçlü takım. Futbolda zaman zaman bazı duraklamalar olabilir. Zonguldakspor bunu aşabilecek güçtedir ve bu hafta alacağı galibiyetle bunu gösterecektir. Buna canı gönülden inanıyorum.


Gonca: Herkes destek olmalı


Celal Başkan Zonuldakspor için üzerine düşenden fazlasını yapmıştır ve yapmaya devam ediyor. Başkan sporun içinden gelmemiştir ama Zonguldakspor&8217;un bir yerlere gelmesi için çabalıyor.


Celal Başkan olmasa bu transferler olmazdı. Zonguldakspor Bölgesel Amatör Lige çıkamazdı. Celal Başkan büyük fedakârlıklar yaptı. Şehrin de takıma maddi-manevi destek olması daha çok yarar getirecektir. Herkes gücü oranında destek olmalıdır.


İlk yarının bitmesine şurada dört maç kaldı. Görebildiğim kadarı ile yenemeyeceğimiz takım yok. Ben takımdan umutluyum ve galibiyetlerin peş peşe geleceğine inanıyorum.


Bu hafta Zonguldak için zorlu bir maç daha var. Kilimli Belediyespor hafta sonu çok önemli bir maç oynayacak. Kilimli Belediyespor´un kazanmasını canı gönülden istiyorum. Bu maç hem Kilimli Belediyespor hem Zonguldakspor açısından çok önemli. İki takımımıza da başarılar diliyorum." dedi.

Editör: Pusula Gazetesi