14 kimsesiz çocuğa ev sahipliği yapan Bartın Gözde Birsöz Çocuk Yuvası&8217;nı ziyaret eden Vali İsa Küçük, minikler tarafından coşkuyla karşılandı. Ziyaretten memnun kalan çocukların sevinci görülmeye değerdi. Çocuklar bayram nedeniyle gerçekleşen ziyaret sırasında kendilerine hediye veren Vali İsa Küçük&8217;e orman konulu tiyatro gösterisi sunarak teşekkür etti.



Gösteri ve bayram pastası



Çocukların gösterisini ilgiyle izleyen Vali İsa Küçük daha sonra çocuklarla birlikte bayram pastasını kesti. Çocukların müzik eşliğinde yaptıkları paytak ördek gösterisini de izleyen Vali İsa Küçük&8217;ün ziyaretinde Sosyal Hizmetler İl Müdürü Adem Karameşe&8217;de hazır bulundu. Vali Küçük&8217;ün ziyareti çocuklara arasında büyük sevinç yarattı.



Kitap okumalarını istedi



Vali Küçük, çocuklara yaptıkları gösterilerden dolayı teşekkür ederken, onlarla birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi. Vali Küçük çocuklara bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. Vali Küçük, ziyarette çocuk yuvasının ve çocukların son durumu hakkında bilgiler de aldı. Vali Küçük, Çocuk Yuvası&8217;nda görevli bakıcı annelerle de sohbet edip bayram kutlaması yaptı.


Editör: Pusula Gazetesi