Ak Parti Belde Başkanı Yılmaz Kaldırım´ın İl Yönetimi tarafından görevden alınmasının ardından tartışmalar parti içinde devam ediyor. İl Yönetimi ile merkez ilçe yönetimini karşı karşıya getiren gelişmelerin ardından Kaldırım&[#]8217;ın İl Başkanı Hamdi Uçar, İl Yönetim Kurulu üyeleri ile Kilimli Belediye Seçkin Özdemir&[#]8217;e yönelik eleştirileri devam ediyor.


Kaldırım&[#]8217;ın Pusula&[#]8217;nın Cumartesi günkü sayısında yayınlanan açıklamalarının ardından kendisine gelen destek telefonları da arttı. Parti örgütlerinden gelen olumlu tepkiler karşısında partiyle hiçbir problemi olmadığını söyleyen Kaldırım&[#]8217;ın yönetim yanlışlarına karşı duyarsız kalmadığını bundan sonra da sadece bir partili olarak duyarsız kalmayacağını söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan&[#]8217;ın hizmet sevdasına karşılık yönetimin ve Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir&[#]8217;in verilen sözleri çabuk unuttuklarını belirten Kaldırım, doğruları söylemeye devam edeceğini açıkladı.


İnternet paylaşım sitesi facebook&[#]8217;tan yapılan yanlışları eleştirmeye devam eden Kaldırım&[#]8217;ın açıklamaları en çok tıklananlar arasında yer alıyor.


Kaldırım&[#]8217;ın bu tavrına yine facebook üzerinden destekler de devam ediyor.


İl Yönetimi ile partisinin başını öne eğecek hiçbir işin altında olmadığını ve olmayacağını belirten Kaldırım&[#]8217;ın suçlamalarının ardından Milletvekili Polat Türkmen&[#]8217;in sessizliği de dikkat çekiyor. Öte yandan Kaldırım&[#]8217;ın yazı ve yorumları nedeniyle facebook yönetimine de sık sık şikayet edildiği ancak bu konuda bir engellemenin olmadığı öğrenildi.


Kaldırım daha önce yaptığı açıklamasında neden görevden alındığını sorarken ilginç saptamalar yapmıştı;


Görevden alınmasının nedenlerini soran kaldırım; &[#]8220;Olumsuz sonuç çıkarıp teşkilatı başarısız göstermek amacı ile Ak Parti sayesinde mevki ve makam sahibi olanların referandum süreci boyunca tüm ekipleri ile hayıra çalışmasına ve programlarımızı uygulayamamamız için yapılan tüm engellemelere rağmen tüm gücümle çalışıp bir önceki seçimde aldığımız oyu koruduğum için mi?


Kilimli´yi parsellemek ve hakim olmak isteyen sermaye ve güç sahiplerinin emri atına girmeyip her işlerinde karşılarında dik durup amaçlarına ulaşmalarını engellemeye çalıştığım için mi? DP´li Belediye Başkanının etrafını çakallar, tilkiler ve akbabaların sardığını haykırdığım açıklamamda ´´one minute´´ dediğimde alnımdan öpülürken bugün kendi belediye başkanımın etrafının aynı çakalar tilkiler ve akbabalar tarafından sarıldığını haykırdığım için mi beni görevden aldınız&[#]8221; diye sormuştu

Editör: Pusula Gazetesi