Sağlık-Sen Zonguldak Şubesi yönetimi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Mustafa Özkan Gün&[#]8217;ü makamında ziyaret etti.
Uzun yıllar Atatürk Devlet Hastanesi patoloji uzmanı olarak görev yaptıktan sonra Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen Mustafa Özkan Gün&[#]8217;e Sağlık Sen Yönetimi &[#]8216;hayırlı olsun&[#]8217; ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, &[#]8220;Üstlenmiş olduğunuz görev, güç ama halka hizmet etmek hakka hizmet etmek sayılmaktadır. Sağlık hizmetleri, insana yönelik çalışmalardır. Sağlık hizmeti bir bütünlük arz ediyor. Hekiminden hemşiresine, memurundan hizmetlisine kadar ekip ruhuyla çalışılıyor. Çalışanların hak ve menfaatleri adına birlik olmak gerekiyor. Sağlık hizmetlerinin sunumu bir ekip işidir&[#]8221; diye konuştu.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başhekim Mustafa Özkan Gün ise &[#]8220;Yaşanan sıkıntı ve sorunları aşmada hep birlikte çalışacağız. Herkesten katkı bekliyoruz. Sağlıkta yöneticilerin bu anlamda daha duyarlı olmasını istiyoruz&[#]8221; diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi