Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, hafta sonu gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısıyla ilgili bilgiler verdi. Başkan Uçar, Tarım Bakanına Et Balık Kurumunun Zonguldak&[#]8217;ta da kurulması için taleplerini ilettiklerini belirterek, yarın Zonguldak&[#]8217;a gelecek olan Ulaştırma Bakanına da havaalanıyla ilgili taleplerini ileteceklerini söyledi.


Başkan Uçar, Başbakan Recep Tayip Erdoğan&[#]8217;ın genel seçimlerde herkesin aday adayı olmaması konusunda uyarılarda bulunduğunu ve milletvekili sıralamasını da sivil toplum örgütlerinin, anketlerin, teşkilatların, örgütlerin düşüncelerini alarak yapacaklarını söyledi.


Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, toplantıyla ilgili şu bilgileri verdi:


&[#]8220;Toplantımız gayet güzel geçti. Zonguldak ile ilgili değil de genel anlamda görüşmeler yapıldı. Ama sizinde dile getirdiğiniz Et Balık Kurumunun Zonguldak&[#]8217;ta açılmasıyla ilgili genel bir talep vardı. Bizde talebimizi ilettik ve Tarım Bakanı bunu değerlendireceklerini söyledi.


Et Balık Kurumuyla ilgili Türkiye&[#]8217;nin bazı bölgelerinde böyle bir çalışmanın başlatılacağını ve çalışma yaptıklarını ifade ettiler. Yani sadece Zonguldak değil diğer bölgelerden de talep var. Bizim isteğimiz de kısa süre içerisinde netleşecektir. Bunun dışında Tarım Bakanı, Maliye Bakanının ve Ulaştırma Bakanımızın sunumları oldu. Ulaştırma Bakanımıza sunumunda Zonguldak Havaalanı ile ilgili soru sorma talebimiz vardı. Ama Sayın Ulaştırma Bakanımız yarın Zonguldak&[#]8217;ta olacaklar ve o nedenle her şeyi bizzat yerinde anlatmak için gerek duymadık. Yarın kendileri geldiğinde havaalanıyla ilgili tüm konuları kendisine ileteceğiz&[#]8221; dedi.



&[#]8220;Herkes aday adayı olmasın&[#]8221;


Başbakan Erdoğan&[#]8217;ın genel seçimlerde herkesin aday adayı olmaması konusunda uyarılarda bulunduğunu belirten Başkan Uçar, adayların nasıl tespit edileceğini de şöyle açıkladı; &[#]8220;Bunun dışında genel konularla ilgili görüşler alındı. Özellikle Sayın Başbakan, genel seçim öncesinde teşkilatların boşaltılmaması yani herkesin aday adayı olmaması konusunda bir ön ikazda bulundu. Milletvekili adaylarımızın tabana yayılmasını, sivil toplum örgütlerinin, anketlerin, teşkilatların, örgütlerin düşüncelerini alarak sıralamayı yapacaklarını ifade etti&[#]8221;.

Editör: Pusula Gazetesi