Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Cangöz, Et Balık Kurumunun geçmiş yıllarda Zonguldak&[#]8217;ta satış yaptığını ve o yıllarda vatandaşın büyük rağbet gösterdiğini söyledi.


Et Balık Kurumunun ucuz et satışından Zonguldaklı vatandaşlarında yararlanması gerektiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Kemal Cangöz, Et Balık Kurumunun Zonguldak&[#]8217;a gelmesi konusunda öncülük edilmesi gerektiğini belirtti.


Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Cangöz, açıklamasında şunları söyledi:


&[#]8220;Daha önce TANSA adı altında belediyenin himayesi altında market vardı ve Sakarya Et Balık Kurumundan et alıp orada satıyorduk. Bu 1979-80&[#]8217;li yıllarda kuruldu ve 1994 yıllarında belediye meclisi kararıyla da kapatıldı.


O zamanlar vatandaş et fiyatından memnundu. Ama TANSA kapandı ve o işlerde bitti. TANSA açıkken vatandaşın oldukça rağbeti vardı.


Yeniden Et Balık Kurumu Zonguldak&[#]8217;a gelse tabiî ki de iyi olur. Vatandaşa faydası olacaksa da her zaman olmalıdır. TANSA olsaydı biz yine gider alırdık ama şimdi Et Balık Kurumu yeniden açmak ister mi bilemiyoruz. Bizimde yeniden TANSA&[#]8217;yı kurma şansımız yok. Vatandaşımızın zaten parası yok. En azından vatandaşımızın ucuz et tüketme imkanı olur. Zonguldak&[#]8217;ta faydası olacağını da düşünüyorum. Ama öncülük yapmak, ilgilenmek lazım. Bizde belediye olarak vatandaşın lehine olan şeye destek veririz. Sonuçta biz vatandaşa hizmet için buradayız.&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi