Zonguldak´ta teyzesine gitmesi sebebiyle annesi tarafından tehdit edilen şahıs, 14 yıllık usülsüzlüğü ortaya çıkarttı.
Edinilen bilgiye göre, Çağtalazı beldesinde ikamet eden A.Ö. isimli şahıs teyzesine gittiği için annesi R.K. tarafından tehdit edilmesi üzerine Cumhuriyet Savcılığı´na dilekçe verdi. Dilekçesinde baba M.Ö. ile annesi R.K.´nin 14 yıl önce anlaşmalı boşandığını söyleyen şahıs, annesinin dedesinden kalan maaşını çektiğini söyledi.
Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

EŞİNİ HORTUMLA DÖVDÜ
Zonguldak´ta bir şahıs, eşini tahta sopa ve hortumla dövdü.
Edinilen bilgiye göre, Kdz. Ereğli Orhanlar Mahallesi´nde ikamet eden A.K., sobanın yanmamasından dolayı eşi S.K.´yı tahta sopa ve elektrikli süpürgenin hortumuyla darp etti. Yaralanan şahıs ise hastanede tedavi altına alındı.
Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.


MANTARDAN ZEHİRLENDİLER
Zonguldak´ın Devrek ilçesinde anne ve kızı, yedikleri mantardan zehirlendi.
Edinilen bilgiye göre, Devrek´in Pelitli köyünde Ş.B. ve kızı G.B., dağdan toplayarak yedikleri mantardan zehirlendi. Devrek Devlet Hastanesi´nde tedavi altına alınan anne ve kızı, tedavinin ardından taburcu edildi.
Jandarma ekipleri, Cumhuriyet Savcısı´nın talimatı ile tahkikat başlattı.


ÜÇ KİŞİLİK AİLE SOBADAN ZEHİRLENDİ
Zonguldak´ın Çaycuma ilçesinde üç kişilik aile sobadan çıkan gazdan zehirlendi.
Edinilen bilgiye göre, Çaycuma ilçesinin Gökçetabaklar köyünde sabah 05.00 sıralarında R.D., E.D. ve çocukları A.D., sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Hastanede tedavi altına alınan şahısların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.
Jandarma, Cumhuriyet Savcısı´nın talimatı ile çalışma başlattı.
Editör: Pusula Gazetesi