Zonguldak&[#]8217;ın Gelik beldesinde asfalt çalışmalarını inceleyen Milletvekili Polat Türkmen, yapılan hizmetlerin beldeye hayırlı olması temennisinde bulundu. İncelemelrde, AK parti İl ve Merkez İlçe yöneticilerinin yanı sıra, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Gelik Belediye Başkanı Hasan Fahri Yıldırım da hazır bulundu.
Gelik&[#]8217;te standartlara uygun şekilde yol yapıldığını söyleyen Milletvekili Polat Türkmen, incelemelerde gazetecilere yaptığı açıklamada şöyle dedi:
&[#]8220;Onu oraya bırakacağız gerekirse daha sağlıklı olabilmesi adınadır. Böylece çalışmaları da yerinde ziyaret ettik. Başkana teşekkür ediyoruz, başkan da müteahhit kardeşimize yardımcı oluyor. Elbirliğiyle, gönül birliğiyle yıllardır hasretini 30 yıldır, 35 yıldır çektiği bir sıkıntını, bir çilenin artık Gelik&[#]8217;te, yol olarak, su olarak bitmesini arzu ediyorduk. İnşallah en yakın zamanda bitecektir. Onun için ben hep söyledim durdum. Gelik&[#]8217;imiz, milletimiz bunu hak ediyor. Geçte olsa bu hak ettiğine ulaşmıştır. Başbakanımızdan Allah razı olsun. Öyle acil eylem planı içerisinde emir verdi buyurdu ve bu çileyi, bu halkımızın çilesini sona erdirmek için bizde çaba sarf ediyoruz. Yerinde gördük ve mutlu olduk. Dediğim gibi milletimiz zaten buna yayıktı ve geç kalmış bir hizmetti. Onu da almış oluyoruz. Ben başta belediye başkanım olmak üzere çalışan müteahhit kardeşimizin, yardımcı olan herkesi tebrik ediyorum. Tekrar söylüyorum. Bakanlarımıza, Başbakanıma ayriyeten teşekkür ediyoruz. Burayı gelip görüp acil eylem planı içerisinde buna karar vermesi bizler için büyük bir mutluluk olmuştur. Hayırlı olsun diyorum.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi