Hafta sonunu seçim bölgesinde ziyaretler yaparak geçiren AK Parti Bartın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç, Amasra ilçesine bağlı Avara (Kalaycı) köyünde işyerlerini gezerek esnaflarla sohbet ederken kahvehanelerde de vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaflarla ekonomik konularda konuşan Milletvekili Tunç, ekonominin her geçen gün daha da iyiye gittiğini, 12 Eylül&8217;de yapılan Anayasa değişikliği referandumunda evet çıkmasının ekonomiye olumlu etki yaptığını söyledi.



Çalışmaları hakkında bilgi verdi



Milletvekili Yılmaz Tunç&8217;a Avara&8217;ya yaptığı ziyarette Ak Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, İl Genel Meclisi Üyeleri Uğur Timur ve Mehmet Ali Uğur ile İl Başkan Yardımcısı Gökser Çağdaş eşlik etti. Avara&8217;da faaliyet gösteren dükkanları tek tek gezerek, esnaflara hayırlı işler dileyen Milletvekili Yılmaz Tunç, kahvehanelerde de vatandaşlarla çay içerek sohbetler yaptı. Kahvehane sohbetlerinde ülke ve yöre gündemindeki konular konuşuldu, gelişmelerden söz edildi. Milletvekili Tunç ziyarette mecliste son zamanlarda yaptığı çalışmaları ve Bartın&8217;da gerçekleştirdikleri hizmetleri de anlattı.



Ziyaret memnun etti



Milletvekili Tunç, sohbetlerde AK Parti iktidarı olarak esnafın yanında olduklarını, eskiden yüzde 56 faiz oranıyla kredi kullanabilen esnafın bugün yüzde 5, hatta Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Destekleme Birliği (KOSGEB) aracılığı ile faizsiz kredi bile kullanabildiğini söyledi. Esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinleyip taleplerini de alan Tunç, Avara&8217;daki programı sırasında gittiği yerlerde ilgiyle karşılandı. Esnaflar ve vatandaşlar Milletvekili Tunç&8217;a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, kendisini her zaman aralarında görmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Editör: Pusula Gazetesi