Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Aycan Telli ve Belediye Meclis Üyesi Rıfat Koca, Yenice Köylerini Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaştırma Dernegi Başkanı Yaşar Karaman&[#]8217;ı ziyaret etti.
Ziyarette Yenice hakkında çalışmaları aktaran Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, &[#]8220;Zonguldak derneğinin yeni binasına taşınması ve yeni yönetimi kutlamak için bu ziyareti gerçekleştirdik. Arkadaşlar bizi güzel karşıladılar. Yenice noktasında söyleyebileceklerimiz çok. Yenice&[#]8217;ye her şeyi yapma noktasında iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yeni hizmet araçlarımızın açılışını yapacağız. Hava muhalefeti nedeniyle bu töreni erteledik. Ama önümüzdeki günlerde böyle bir tören yapmayı planlıyoruz. Bu kapsamda da derneğimizin yönetimini davet ediyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren dernek başkanı Yaşar Karaman ise &[#]8220;Yenice&[#]8217;yi tanımayan insanlara, Yenice&[#]8217;nin güzelliklerini tanıtmayı amaçlıyoruz. Zonguldak&[#]8217;ta Yenice evi projemiz var. Ama henüz hastane yeri bile bulmakta güçlük çekiyoruz. TTK&[#]8217;nın satışa sunacağı arsalardan tespit yaptık. Tabi bunu belediye kanalı ile yapacağız. Yenice evi inşa edeceğiz. Yardıma muhtaç üye çocuklara burs veriyorduk. Geçen sene birinci dönem bunu başardık. Ama ikinci dönem, üye kayıpları nedeniyle bursları ödeyemedik. Bu sene bunu çözmeye çalışacağız. Av. Ali Osman Odabaş ile yaptığımız görüşmede 8 ay boyunca 10 öğrenciye burs vereceğini söyledi. Bunun diğer üye esnaflarımıza da örnek olmasını diliyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi