Çaycuma Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Arif Sefercik ve Ak Parti Çaycuma İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Çaycuma İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yassıkaya yerine il merkezinden atanan Timur Özgen&[#]8217;i makamında ziyaret ettiler. Çaycuma´ya yeni atanan Emniyet Müdürü Timur Özgen´e başarı dileğinde bulunan partililer; &[#]8220;Asayişi sağlamada gece ve gündüzünü katarak özveriyle çalışan polis teşkilatının çalışmalarını takdir ediyoruz. Müdürümüzün Zonguldak´ta yaptığı başarılı çalışmaları Çaycuma&[#]8217;da da devam ettireceğini inanıyoruz&[#]8221; dediler.


Çaycuma İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen ise ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek; &[#]8220;Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için büyük bir sorumluluk içinde görevimizi yapıyoruz. Huzur ve asayişi temin etmek için, çalışmalarımızı fedakarca yürüteceğiz&[#]8221; dedi.

Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından Çaycuma Vergi Dairesi Müdürlüğü&[#]8217;ne İzmir´den atanan Halil İbrahim Kırcı´yı makamında ziyaret ederek, kendisine başarılar dilediler.
Editör: Pusula Gazetesi