AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Celal Aytekin Kazancı, İlçe Sosyal İşler Başkanı Yıldız Dervişoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yaman ile birlikte, Kapuz Mahallesi&[#]8217;nde ikamet eden gelin-kaynanayı ziyaret etti. Gelin ve kayınvalidenin sorunlarını dinleyen Merkez İlçe Başkanı Celal Aytekin Kazancı, yaşlıların hoşgörüye ihtiyacı olduğunu söyledi.
Ev sahibi 90 yaşındaki Fatma Altınsaban ile 70 yaşındaki gelini Durkadın Altınsaban&[#]8217;ı ziyaret ederek Nineler Günü&[#]8217;nü kutlayan Kazancı, şöyle dedi:
&[#]8220;Nineler Günü&[#]8217;ydü. Bu ziyareti gerçekleştirmek için buraya kadar geldik. Hem onların gününü kutlama hem de hatırlarını sormak ve sorunlarını dinlemek için geldik. Gelin ve kayınvalide bir arada yaşıyorlar. Maşallahları var. Allah onlara nice ömürler versin. Teşkilat olarak onları bu günde hatırlamak adına, sorunlarına çözüm noktasında onlara yardımcı olacağımız için ziyaret gerçekleştirdik. Temenni ediyoruz, yaşlılarımıza da her türden insanın yardımcı olmasını istiyoruz. Onlara iyi bakmak, sorun ve sıkıntılarını gidermek, moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak hepimizin görevidir. Biz de ileride yaşlandığımızda gençlerden yardım bekleyeceğiz. Onların sevgiye, hoşgörüye ihtiyaçları var. Biz de bu görevi yerine getirmek istedik. Bu tür ziyaretlerimiz önümüzdeki günlerde de sürecek.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi