Zonguldak Hakem Camiası, Dernek Binası´nın projesinin hayata geçmesi şerefine Kilise Restorant´ta düzenlenen gecede bir araya geldi. TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Serdar Yılmaz, "Hakem camiamıza kazandıracağımız Dernek Binası´nın müjdesini düzenlediğimiz gecede vermenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi. Hakemler ve gözlemciler, canlı müzik eşliğinde gecenin geç saatlerinde kadar eğlendi.


Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) tarafından Kilise Restorant´ta düzenlenen gecede hakemler ve gözlemciler gönüllerince eğlendi.


Zonguldak´ta Acılık Sanayi Sitesi´nin üst kısmında bulunan alana yapılması düşünülen Dernek Binası´nın projesiyle ilgili bilgilendirme toplantısında hakem camiası bir araya geldi.


Geceye, TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Serdar Yılmaz, İl Hakem Kurulu Başkanı Serdar Yılmaz, İl Gözlemciler Kurulu Başkanı Vedat Vecdi Akça, Gözlemciler ve hakemler katıldı.


Açılış konuşmasını yapan TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Serdar Yılmaz, yıllardır sabit bir dernek binası için uğraş verdiklerini Belediye´nin katkılarıyla Acılık Sanayi Sitesi´nin üst kısmında bunu hayata geçirecek olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.


Yılmaz, "Hakem camiamıza kazandıracağımız Dernek Binası´nın müjdesini düzenlediğimiz gecede vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Zonguldak Belediyesi´ne ait eski Park ve Bahçeler Müdürlüğü´nün olduğu alana, çelik konstrüksiyonlu prefabrik yapılacak binanın projesini bize hazırlayan Ümit Velioğlu´na teşekkür ediyoruz. Bu alana dernek binasının yapılması için Belediye Encümeni´nden bu karar çıktı.


Göreve geldiğimizde önümüze bir fotoğraf koymuştum ancak bir türlü bunun önüne çıkamıyorduk. Şimdi o fotoğrafın önüne geçerek tepeyi görmeyi başardık.


250 metrekare taban alanı üzerine 3 katlı çelik konstrüksiyonlu prefabrik bina yapacağız. Bu binanın ilk iki katı bizim, üçüncü katı ise Karaelmas Gazeteciler Derneği´nin olacak. Giriş katında çalışma ofisleri ve eğitim salonu, ikinci kat ise lokal ve geniş kapsamlı toplantı salonu olarak planlandı. Bunu tüm camiamızla birliktelik içerisinde olarak başaracağız."dedi.


Gecenin geç saatlerinde kadar canlı müzik eşliğinde eğlenen hakem camiası, yoğun geçen ligde maratonunda stres atma şansı buldular.

Editör: Pusula Gazetesi