Yeşil Mahalle´de oturan ve Türkiye Taşkömürü Kurumu´nda (TTK) maden işçisi olarak çalışan iki çocuk babası Şahin K. evlenecek olan kızı nedeniyle alış veriş eden ve borç yapan eşi Döndü K. ile tartışmaya başladı. Şahin K., ekonomik kriz nedeniyle bu kadar borcun altına girilmemesi konusunda uyardığı eşi Döndü K.´nın, "Mecbursun ödemeye ödeyeceksin" diye hakaret etmesi üzerine sinirlendi. Mutfaktan ekmek bıçağı alan Şahin K.´nın, ´bıçağı almakla olmaz bıçaklasana´ diyen eşi Döndü K.´nın hakaretlerine
devam etmesi üzerine cinnet geçirdiği iddia edildi. Şahin K.´nın olay sonrası ne yaptığını pek fazla hatırlamadığı belirtildi. Evinin önünde arabası bulunmasına rağmen olayın şoku ile karakola kadar yürüyerek teslim olduğu ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, bugün Şahin K.´yı savcılığa götürdü. Şahin K., savcılık tarafından alınan ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Şahin K., Beycuma M Tipi Cezaevi´ne gönderildi.

OLAY
Zonguldak´ta meydana gelen olayda Şahin K., çocuklarının evde olmadığı bir dönemde eşi Döndü K.´yı yedi kere bıçaklayarak öldürmüştü. Olayın ardından polise giderek teslim olmuştu.
Editör: Pusula Gazetesi