Zonguldak´ın Devrek ilçesinde uzun zamandır görev yapan ve kendi isteği ile başka bir ilçeye tayini çıkan Mal Müdürü Mehmet Aydemir için Devrek Öğretmen Evi´nde veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine, İlçe Kaymakamı Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Halil İşler, Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün, daire müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı. Gecede ilk konuşmayı yapan Kaymakam Hüseyin Öner, &[#]8220;Mesai arkadaşım Mehmet Beyle uzun süre çalışmadık. Ama bir yılı aşkın çalıştığımı süre içerisinde uyum bir mesaimiz oldu. Arkadaşımız branşında uzman ben inanıyorum ki burada olduğu gibi gideceği yerde de mesai arkadaşları içerisinde uyum içerisinde çalışacak orada görev yapan arkadaşlarımızla tecrübelerini paylaşacaktır&[#]8221; dedi.
Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ise, &[#]8220;Müdürümüz ile 5 yılı aşkın süre içerisinde birlikte çalışma imkanımız oldu. Müdürüme gideceği yerde çalışmalarında başarılar diliyorum&[#]8221; diye konuştu.
Veda yemeğini düzenleyen mesai arkadaşlarına teşekkür eden Mal Müdürü Mehmet Aydemir, &[#]8220;İlçede 5 yılı aşkın görev yaptım. Devrek hatıralarım arasında unutamayacağım yerlerden birisi olacak bu yemeği düzenleyen herkese teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Yemekten sonra Kaymakam Hüseyin Öner takdir belgesi, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ve Devrek Müftüsü Mustafa Nurgün Mehmet Aydemir´e Devrek Bastonu ve çeşitli hediyeler verdiler.
Editör: Pusula Gazetesi