Gazeteci-Yazar Ali Suat Eser, kendisini evinde ziyaret eden Yazıcıoğlu Şirketler Gurubu Başkanı İsmail Yazıcıoğlu, Ak Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk ve gazeteci Yasin Ören´e son sağlık durumu hakkında bilgiler verdi. Eser, uzun bir tedavi süreci geçirdiğini ve artık eski sağlığına kavuşmak üzere olduğunu belirterek, bir süre fizik tedavi görmesi gerektiğini söyledi.
Bu nedenle bir süre Ereğli Devlet Hastanesi´nde Fizik Tedavi Uzmanı Doktor Abdullah Şekerci tarafından tedavisinin sürdürüleceğini kaydeden Eser, &[#]8220;Bir yıldır rahatsızlığım sebebiyle sağlık mücadelesi veriyorum. Amerika´da geçirdiğim kalp kapakçığı ameliyatının ardından üç ay fizik tedavisi gördüm. Bugün ayaktaysam annemin ve dostlarımın dualarıyla ayaktayım. Onlara sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bir süre daha tedavi gördükten sonra eski sağlığıma kavuşmayı arzuluyorum. Allah bizleri utandırmasın. İlçeye gelişimden bu yana ziyaretime gelen tüm dostlara teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
İşadamı Yazıcıoğlu ise, Eser´in sağlık sürecini yakından takip ettiklerini kaydederek, &[#]8220;Sağlık sorunu büyük ölçüde düzeltmiş. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletelim istedik&[#]8221; diye konuştu.
AK Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk ise, Eser´in bölgede çizgisini bozmadan objektif yayın yapan gazetecilerin başında geldiğini ifade ederek, &[#]8220;Bu noktada kendisinin rahatsızlığı bizleri derinden etkilemiştir. Biran önce aramıza dönmesini arzuluyoruz&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi