Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda güreş antrenörü Hüseyin Uğuz, Zonguldak&[#]8217;ta düzenlenen Cumhuriyet Kupası Minder Güreşi Turnuvası&[#]8217;na 40 güreşçi ile katılacaklarını belirterek, &[#]8220;9 Ekim 2010 Cumartesi günü, Zonguldak Kapalı Spor Salonu&[#]8217;nda başlayacak turnuvaya; yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde 40 güreşçi ile katılacağız. Hazırlıklarımızı Alaplı Kapalı Spor Salonu&[#]8217;nda tüm güreşçilerimizin katılımıyla sürdürüyoruz. Bu turnuvadan, başarı ile çıkacağımıza ve madalyalar ile döneceğimize inanıyoruz ve sporcu arkadaşlarımızda da bu inanç ve azim var&[#]8221; dedi.
Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Uğuz, kulübün çalışmalarına desteğinden dolayı Alaplı Belediye Başkanı ve Alaplı Belediye Spor Kulübü Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu&[#]8217;na da teşekkür ettiğini belirterek, &[#]8220;Belediye Başkanımız ve Alaplı Belediye Spor Kulübü Başkanımız, ilçemizden, birçok branşta, başarılı genç sporcular yetiştirmek ve ilçemizde mümkün olduğunca çok gencimize spor yapma imkanı vermek amacıyla kurduğumuz Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü&[#]8217;ne, önceki dönemlerden çok daha fazla destek veriyor. Zaten, yakın bir zamanda, Kulübümüzün, Alaplı Belediye Spor Kulübü himayesi altına girmesini planlıyoruz. Belediye Başkanımızın yanı sıra, Kulüp çalışmalarımıza, bugüne kadar desteklerini hiç esirgemeyen, Alaplı Güreş Komitesi Üyeleri Şeref Coşkun ve Mustafa Atmış&[#]8217;a da, ve destek veren herkese ayrıca teşekkür ediyoruz&[#]8220; dedi.
Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Uğuz, basketbolda da bu yıl Bölgesel Basketbol Ligi&[#]8217;nde mücadele edeceklerini hatırlatarak, &[#]8220;Basketbol çalışmalarımız da aralıksız bir şekilde sürüyor. Karate ve tekvando branşlarında da, antrenörümüz Oktay Altıntaş ve benim yönetimimde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alaplı, çok yakın bir zamanda, birçok spor branşında sesini daha çok duyurmaya başlayacak&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi