Zonguldak&[#]8217;ın Devrek İlçesine gelen CHP&[#]8217;li Milletvekilleri referandum sonrası çeşitli incelemelerde bulunarak partililerle bilgi alışverişinde bulundular. MYK Üyesi, Zonguldak denetmeni CHP Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, CHP Afyon Milletvekili Halil Ünlütepe ve CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan Devrek&[#]8217;e gelerek partililerle bilgi alışverişinde bulundular. Devrek CHP İlçe binasında bir araya gelen Milletvekillerinden MYK Üyesi CHP Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, &[#]8221;12 Eylül&[#]8217;de yapılan referandumda alınan sonucun CHP adına çok kötü bir sonuç olmadığını, ancak o dönemde yapılan çalışmaların yetersiz olduğunu bu nedenle bu sunucu aldıklarını söyledi. Referandum çalışmalarında sanki &[#]8216;Hayır&[#]8217; cephesinde birkaç parti &[#]8216;Evet&[#]8217; cephesinde ise bir parti varmış gibi gösterilmeye çalışıldı. Halka gücenmek olmaz, halkımız özgürce oylarını kullanmışlardır. Sonuca razıyız ama bundan sonra evet diyenlerin de gönlünü alarak genel seçimlerde bize destek vermelerini isteyeceğiz. CHP olarak hedefimiz yüzde 42&[#]8217;nin onurunu ve şerefini taşıyarak bundan sonra yapılacak çalışmalarımızda olağanüstü gayret sarf ederek iktidara gelmenin hesaplarını yaparak bu millete hizmet vermenin onurunu taşımanın gayreti içerisinde olacağız&[#]8221; dedi.
Milletvekillerinin ziyaretine Zonguldak İl Başkanı Osman Yayla, Devrek İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, Belde Başkanları, Devrek Kadın Kolları Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
Düzenlenen toplantının ardından İlçe Başkanı Şeref Aydınlı tarafından misafir Milletvekillerine Devrek bastonu hediye edildi.
Editör: Pusula Gazetesi