Kozlu Belediyesi 153 Hasta Takip Merkezi tarafından başlatılan kitap kampanyasına bağışlanan yaklaşık 500 adet kitap, Örencik köyü ilköğretim okuluna götürüldü. 153 Hasta Takip Merkezi Sorumlusu Cengiz Alagözoğulları ve Ak Parti Zonguldak Belde Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Yanık tarafından köye kadar götürülen kitaplar, Okul Müdürü Gülşah Kabadayı&[#]8217;ya teslim edildi. Okulun kitap ihtiyacı bulunudğunu belirten Kabadayı, &[#]8220;Kozlu Belediyesi tarafından toplanan kampanya ile birlikte getirilen kitaplar ile öğrencilerimizin kitap ihtiyacı karşılanmış oldu. Kitap ihtiyacı bulunan diğer okullar için insanların bağış yapmalarını istiyoruz. Böyle bir kampanya düzenlediği için Kozlu Belediyesi&[#]8217;ne teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.
Kampanyanın devam ettiğini belirten Alagözoğulları ise, &[#]8220;Kampanyamıza yoğun talep olması nedeniyle uzatma kararı aldık. Bağışlanan kitaplar, başta köy okulları olmak üzere tüm kitap ihtiyacı bulunan öğrencilere teslim edeceğiz. Geleceğim olan ve kırsalda bulunan bu çocuklarımızın da okumaya hakkı var. Bir nebze de olsa, bu çocuklarımızın ihtiyacına katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize. Köylerimizdeki çocuklar da, bizim çocuklarımız&[#]8221; diye konuştu.
Alagözoğulları, kampanyaya destek veren Batı Karadeniz Sürücü Kursu Müdürü Mustafa Deniz, TTK&[#]8217;dan emekli Hasan Kaya ile defter kampanyasında destek veren Koca Kardeşler Kırtasiye&[#]8217;nin sahibi Metin Koca başta olmak herkese teşekkür etti.
Editör: Pusula Gazetesi