İl kongresinden bu yana işler iyi yürümüyor CHP&[#]8217;de. Yönetimde söz sahibi olmak adına, bilhassa Ali İhsan Köktürk&[#]8217;ün başını çektiği kavga sonucunda, tarihinin en zayıf il yönetimi oluşturuldu.


Partinin muhafazakâr kanadının temsilcisi(!), Osman Yayla başkanlığında en büyük kavga liste konusunda. Partinin organları işlemiyor kimsenin umurunda değil. Aylardır disiplin kurulu toplanmamış, umursayan yok. Klasik merkez ilçe-il yönetimi kavgası eskileri aratır pozisyona gelmiş, hala tatlım cicimlerle gün geçiriliyor. İzmirlioğlu&[#]8217;ndan sonra il sekreterliği görevine getirilen Cevat Laçin ortalarda yok.İl icra kurulunu yanından ayırmamasıyla tanınan, Ali Koçal&[#]8217;ın yanında il başkanı hiç yok, il sekreterinin boşluğunu da Ali İhsan Köktürk&[#]8217;e yakınlığıyla tanınan Tümer Peker ve Halil Fırat&[#]8217;la dolduruyor. Sen, ben kavgası almış başını gidiyor.


Merkez ilçe, İl&[#]8217;e muhalif çünkü biri İsmail eşref&[#]8217;i istiyor, diğerinin ne istediğinin karakolda belli olur.


Osman Yayla kimseye muhalif değil çünkü omzunu yasladığı Ali İhsan Köktürk&[#]8217;le beraber liste hayallerinde. Kendince idare ediyor ortalığı yada öyle sanıyor.


Ali İhsan Köktürk Çaycuma dışında bütün vadiye muhalif çünkü buradan çıkacak bir ikinci adama bile tahammülü yok.


Ali Koçal bir tek Harun Akın&[#]8217;a muhalif. Herkesle iyi çünkü şu an en rahat o.


Harun Akın herkese, herkes Harun Akın&[#]8217;a muhalif.


Son zamanlarda kendini demokrasi havarisi olarak görüp ön seçim diye didinen Şerafettin Turpçu, sözde merkez yoklamasına muhalif.


İlçeler iki vekile de muhalif çünkü her ilçenin de kendine göre adayı var.


Sıra kavgası gün be gün büyürken CHP&[#]8217;nin hangi sıraya geleceği kimsenin umurunda değil.



ÖZCAN&ÖZCAN VE GÜL-ŞEN


AKP İl Başkanı Hamdi Uçar referandum sonrasında karne dağıtacakmış. Sınıfta kalanlar, geçenler belli olacakmış.


En sıkıntılı bekleyiş Filyos Vadisi&[#]8217;nde. Mithat Gülşen CHP&[#]8217;nin aldığı başarı karşısında sıkıntılı olacakken oldukça rahat görünüyor. Ama aynı rahatlık ilçe başkanında yok.


Özcan Ulupınar ve Özcan Özmekik ortaklığında ki Devrek&[#]8217;te işler biraz karışık. Yüzde bir hissedar küçük ortak Özcan Özmekik köylerde oyları azalsa da kısmen rahat. Takdir, teşekkür falan alamasa da doğrudan sınıfı geçebilir.


Büyük ortak Özcan Ulupınar ise sıkıntılı. Merkezde SP&[#]8217;nin desteğine rağmen evet oylarının geride kalması önüne muhakkak gelecektir. Gülşen&[#]8217;in rahat tavırlarına karşılık Özcan Ulupınar oldukça hırçın ve gergin.


Genel seçime kadar mazeret sınavı falanda olmayacağına göre. Bu karneyle RTE&[#]8217;nin karşısına çıkıp bir şey istemesi çok zor.

Editör: Pusula Gazetesi