Alaplı Belediye Spor Kulübü Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, görev bölümü toplantısında yaptığı konuşmada, Alaplı Belediyespor futbol takımının, mevcut teknik kadroyla bu sezon da devam etmesinin ve ihtiyaç hissedilen mevkilere 2 veya 3 futbolcu takviyesi yapılmasının kararlaştırıldığını belirterek, &[#]8220;Bu sezonki hedefimizi; öncelikle ligde kalabilmek ve mümkün olduğunca üst sıralarda yer alabilmek olarak belirledik. Bunun için de, mevcut kadroya, bu sezon iki veya üç futbolcu takviyesi daha yapacağız. Temel hedefimiz ise, altyapımıza yönelmek ve yetenekli gençleri (A) takıma monte etmek. Yani, futbolcu seçiminde, öncelikle ilçemizin kendi potansiyelini değerlendirmek istiyoruz. Önümüzdeki sezondan itibaren ise hedefimizi biraz daha büyüteceğiz. Yavaş ama, temeli sağlam, sağlıklı bir yükseliş politikası izleyeceğiz. Bu sezon, erkek voleybol takımımız Aroma Erkekler 3.Ligi&[#]8217;nde mücadele edecek. Voleybolda da, iddialı olmak istiyoruz. Voleybol şubemize de, gerekli desteği vereceğiz&[#]8221; dedi.
Alaplı Belediye Başkanı ve Alaplı Belediyespor Kulübü Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, toplantıda ayrıca, geçmiş yönetimden devir alınan mali tablo ile ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesinin kararlaştırıldığını da sözlerine ekledi.
Yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyelerinin kendi arasında yaptıkları toplantıda, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, oybirliğiyle Alaplı Belediye Spor Kulübü Başkanlığına seçildi. Tüm kararların oybirliğiyle alındığı toplantıda, görev dağılımı şu şekilde oluştu:
Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Belediyespor Kulübü Başkanı, Tarık Yazıcı: Asbaşkan İbrahim Şengün: Genel Sekreter Besim Çıtlak: Muhasip, Metin Erkek, Altyapı Sorumlusu,
Murat Kalay, Kulüp Binası ve Sosyal Tesisler Sorumlusu Cemil Uzun, Futbol Şube Sorumlusu
Cevat Gür, Voleybol Şube Sorumlusu, Mithat Güler, Basın Sözcüsü, Erkan Yılmaz oldu. Yönetim Kurulu Üyeliklerine, Muharrem Şireci, Zafer Eryiğit, Ramazan Sarıkaya, Ertan Yavuz, Nihat Erten, Mehmet Şen, Şeref Yirmibeşoğlu, İbrahim Yılmaz, Nedim Kaplancan, Mehmet Sözer, Cihan Yılmaz seçildiler.
Editör: Pusula Gazetesi