Alaplı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2010 yılı meclis toplantısının birincisi Alaplı Hükümet Konağı Toplantı Salonu´nda gerçekleşti. Toplantıda 2009 yılı kesin gelir, gider bütçesi oy birliği ile kabul edildi.
Toplantıya Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Alaplı İl Genel Meclis üyeleri Ayhan Akman, Ali Çoşkun, Temel Uslu, Birlik Genel Sekreteri Bülent Güner ve köy muhtarları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan toplantıda konuşan Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, encümen üyeliği olarak bir yılıdır görev yapan il genel meclis üyelerine ve muhtarlara teşekkür etti. Memük, &[#]8220;Köylerimizde yapılan yatırım ve çalışmalar sırasında muhtarlar, il genel meclisi üyeleri ile birlikte güzel bir ekip çalışması yaparak köylerimizin birçok ihtiyacını giderdik. Bugün yapılacak olan encümen seçiminde de göreve gelecek arkadaşlarla yine güzel çalışmalar yapacağız. Köylerimizi daha yaşanabilir hale getireceğiz&[#]8221; dedi.
Konuşmanın ardından 2009 yılı kesin hesabı ve 2010 yılı çalışma programı okunarak oy çokluğu ile kabul edildi. Ardından birlik encümen üyeliği seçimine geçildi. Yapılan oylamada İl Genel Meclisi üyeleri Ayhan Akman, Ali Çoşkun köy muhtarları Orhan Yener ve Mehmet Sezer birlik encümen üyesi oldu. Birlik başkan vekilliğine ise oy çokluğu ile Ali Çoşkun seçildi.
Editör: Pusula Gazetesi