Beko Basketbol Ligi´nde mücadele eden Erdemirspor´da tesisleşme ve altyapı yatırımlarının sürdüğü bildirildi.
Erdemirspor Kulübünün yazılı açıklamasında, bu sezonki karşılaşmalara basının gösterdiği ilginin mutluluk verici, faaliyetlerin kamuoyu ile bütünleşmesine katkıları nedeniyle Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları çalışanları açısından moral kaynağı olduğu belirtildi.
Kulübün yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında altyapı ve tesisleşme yatırımlarının sürdüğü anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
´´Kapalı spor salonunun yenileştirilmesi çalışmaları tamamlanarak Türkiye Basketbol Federasyonunun belirlediği niteliklere kavuşturulmuştur. kapalı spor salonumuzda bir takım düzenlemelere gidilmiştir. Giriş Turnike Sistemi de bunlardan biridir. Sistemin hizmete girmesiyle kombine karta sahip basketbol severler daha rahat müsabakaları izleyebilmektedirler. Basın mensupları için ayrılmış yerlerde de iyileştirmelerde bulunulmuş ve maçları daha rahat takip imkanı oluşturulmuştur.
Federasyonca belirlenen kurallar çerçevesinde karşılaşmaları izleyecek basın mensupları için bağlı bulundukları yayın kuruluşları, oynanacak maçtan en az bir gün önce kulübümüze faks yolu ile bildirimde bulunacaklardır. Sezon sonu aynı kişilerin müsabakaları izleyebileceklerinin bildirilmesi durumunda ise bu isimler dışında kalanlar için ayrıca bilgi verilmesi gerekecektir.´´
Editör: Pusula Gazetesi