Önceki gün vefat eden Eski CHP Çaycuma İlçe Başkanı ve Onursal Başkanı Lütfü Tuncer, CHP parti binası önünde düzenlene törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törene CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, eski CHP Zonguldak Milletvekilleri Harun Akın, Nadir Saraç, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılıçaslan, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Muslu Belediye Başkanı Sebahattin Adıyaman, Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, CHP İl Başkanı Osman Yayla,CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, Ereğli CHP İlçe Başkanı Yaşar Balcı, eski Çaycuma Belediye Başkanı Orhan Yardımcı, partililer ve sevenleri katıldı.


Törende konuşan İlçe Başkanı Şeref Köktürk, Tuncer&[#]8217;in siyasi hayatına gençlik kollarından başladığını belirtirken; Lütfü Tuncer&[#]8217;in yüzlerce kardeşi, yüzlerce oğlu, yüzlerce kızı ve torunları vardır. O Cumhuriyet Halk Partisi&[#]8217;nin sevdiği saydığı değerli bir dosttur. Saygıdeğer samimi, kucaklayıcı, en zor koşullarda güce tapan değil, dimdik, ilkeli, partisinin ve partililerin yanında durandır. O umutsuz anlarımızda yanımızda olan, daha iyi çalışmamız için moral verendir. Lütfi Tuncer&[#]8217;in renkli gözlerinden süzülen sevginin ve ışığın içimizde yaşayacağını, asla sönmeyeceğini ve asal unutulmayacağını biliyorum&[#]8221; dedi.


CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ise Tuncer saygın siyasi kişilik taşıdığını ve onun ışığının kendilerine rehber olacağını söyleyerek; &[#]8220;O hiçbir zaman siyasi emeklerini tahsil etme çabası içine girmedi. CHP Çaycuma örgütünün en sıkışık anlarında bilgi kişiliği ile her zaman güven verici bir lider oldu. CHP Çaycuma İlçe Örgütünün onursal bankalığı sıfatını bileğinin hakkıyla kazandı&[#]8221; şeklinde konuştu.


Öğle namazına mütakip kılına cenaze namazının ardından Tuncer&[#]8217;in naşı Şehir Mezarlığı&[#]8217;nda defnedildi.

Editör: Pusula Gazetesi