Sağlık Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Mehmet Ali Kara ise anlamlı ziyarette şöyle dedi:
&[#]8220;İlimizde ve ülkemizde sağlık alanında son günlerde yaşanan gelişmeler halkımız adına umut verici ve daha sağlıklı bir toplum adına olumlu buluyoruz. Bu olumlu gelişmeler sağlık çalışanlarımızın da iş yükünü artırmaktadır. Atılan adımlar hizmet veren ve alan arasında koordineli olmaz ise sağlık çalışanları açısından sıkıntılı olabilir ve bu durumda hizmet kalitesi de düşecektir. İster maddi alanda ister özlük olarak çalışanlarımızı motive edemez isek yapılan çalışmalardan istenilen verim alınamayacaktır. Bu nedenle sizlerle iletişim halinde sık sık bir araya gelerek bu konuları görüşeceğiz diyerek tekrar yeni görevin hayırlı ve uğurlu olmasını istiyoruz&[#]8221; dedi.
Zonguldak Sağlık Sen Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Rüstem Albayrak ise şöyle dedi:
&[#]8220;Sağlık Sen&[#]8217;in çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Sağlık alanında birçok yeniliğin öncüsü olmalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonra ortaya çıkan ve çıkacak olan sorunları karşılıklı diyalog, fikir alış verişi içersinde bulunarak bu konular aşılabilir. Bu nedenle Sağlık Müdürlüğümüzün kapısı her zaman olumlu ve mantıklı fikirleri savunan bütün sivil toplum kuruluşlarına sonuna kadar açıktır.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi