Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Av. Osman Yayla&[#]8217;nın kızı Çiğdem Yayla, Cumartesi günü Memurlar Lokali&[#]8217;nde düzenlenen kokteyl ve hemen ardından Deniz Kulübü&[#]8217;nde gerçekleştirilen düğünle İnşaat Mühendisi Tarık Abide ile hayatını birleştirdi.


Yüksel-Osman Yayla çiftinin kızı Dr. Çiğden Yayla ile Gülsemin-Akif Abide çiftinin oğlu Tarık Abide&[#]8217;nin Memurlar Lokali&[#]8217;nde düzenlenen kokteyline, çiftin ailelerinin yanı sıra CHP MYK Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Ali Koçal ve Belediye Başkanı İsmail Eşref&[#]8217;in yanı sıra CHP&[#]8217;li partililer katıldı.


Deniz Kubülü&[#]8217;ndeki düğün ise oldukça kalabalık, renkli ve neşeli bir ortamda geçti.


Düğün öncesi Belediye Başkanı İsmail Eşref&[#]8217;in kıydığı nikahta, şahitlikleri ise Vali Erdal Ata, CHP MYK Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Ali Koçal ile Ali İhsan Köktürk&[#]8217;ün yanı sıra Mehmet Salih Kasrenoğlu yaptı.


Vali Erdal Ata gençleri ömür boyu mutlu olmalarını dileyerek ömür boyu mutluluk için sevgi ve saygının önemimi hatırlattı. Aileleri de tebrik eden Ata CHP Milletvekilleri Ali Koçal, Ali İhsan Köktürk, Belediye Başkanı İsmail Eşref ile sohbet etti.


Düğüne pek çok CHP&[#]8217;li isim katıldı. Gökçebey Belediye Başkanı M. Zeki Kılıçaslan, Muslu Belediye Başkanı Sebahattin Adıyaman, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, CHP geçtiğimiz dönem Zonguldak Milletvekili Adayı ve FİFA Kokartlı eski Hakem Cem Papila, MHP Zonguldak Milletvekili 1. Dr. Ömer Karakaşoğlu, CHP&[#]8217;li İl Genel Meclis Üyeleri Turhan Oral, Ali Tarıkçı, Kenan Gündoğdu, Bekir Kayaaltı, Ereğli Devlet Hastanesi&[#]8217;nde görevli Dr. Recep Erdoğan, CHP Ereğli İlçe Başkanı Yaşar Balcı, Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, Devrek İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, Gökçebey İlçe Başkanı Ömer Başoğlu, Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin&[#]8217;in ile bazı Zonguldak Belediyesi Meclis üyelerinin katıldığı düğün törenine, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile CHP Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun ve ekibinin katılmaması dikkatlerden kaçmadı.


Düğünde ve kokteylde Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Zeki Tosun&[#]8217;un yanı sıra hukuk camiasının tanıdık yüzleri de vardı.


İstanbul Zeynep Kamil Hastanesi&[#]8217;nde Kadın Doğum Uzmanı Dr. Çiğdem Yayla&[#]8217;nın düğün töreninde eşi Yüksel Yayla&[#]8217;yla birlikte konukları karşılayan CHP İl Başkanı Osman Yayla, &[#]8220;Anne-baba olarak çocuklarımızın mürüvvetini görmek çok güzel. Allah tüm anne-babalara böylesi mutlu günleri görmeyi nasip etsin. Bu olay hayatın en güzel evrelerinden bir tanesidir. Mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum&[#]8221; diyerek, mutluluğunu dile getirdi.



Oldukça kalabalık ve coşkulu geçen düğünde gelin damadın mutluluğunu alkışlarla süsleyen konuklar kendilerini tebrik ederek ailelerini de kutladılar.

Editör: Pusula Gazetesi