Vali İsa Küçük, devlet hizmetinde yaş haddi sınırına gelen ve 21 Eylül 2010 Salı günü emekliye ayrılacak olan Defterdar Saim Çırıka´yı ziyaret etti. Vali İsa Küçük, Vali Yardımcısı Türker Öksüz, İl Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Binbaşı Hakan Yekteş ve İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş´ün de hazır bulunduğu ziyarette Bartın&8217;daki çalışmalarından dolayı Defterdarı Saim Çırıka´ya teşekkür etti.


Emeklilik hayatında başarılar


Vali Küçük, dün gerçekleşen ziyarette Defterdar Çırıka&8217;ya görev süresi içinde Bartın&8217;da yaptığı hizmetlerden ötürü onur belgesi verdi. Vali İsa Küçük, &8220;44 yıllık devlete hizmet süreniz içerisinde 14 Ekim 2003´den bu yana başarı ile yürüttüğünüz Bartın Defterdarlığı görevinde birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte önemli çalışmalara imza attık. Emekli olduktan sonraki yaşamınızda ailenizle birlikte sağlıklı, mutlu ve esenlik dolu günler temenni ediyorum&8221; dedi.


Çırıka&8217;nın ziyaretleri de sürüyor


Vali Yardımcısı Öksüz, İl Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Binbaşı Yekteş ve İl Emniyet Müdürü Gümüş de Defterdar Çırıka&8217;ya emeklilik hayatında başarılar diledi. 65 yaşındaki Defterdar Çırıka, Vali Küçük ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret samimi bir ortamda geçti. Vali Küçük ve beraberindekiler ziyaretin anısına Defterdar Saim Çırıka ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu arada Defterdar Çırıka kısa bir süre önce başladığı veda ziyaretlerini de sürdürüyor. Kent merkezinde ziyaretler yapan Defterdar Çırıka&8217;nın pazartesi günü basın kuruluşlarını ziyaret edip vedalaşacağı öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi