Zonguldak Kızılay Şube Başkanı Nihat Aygün, referandum sürecinde Hayır kapmanyasına katılması MHP il ve ilçe yönetim kurullarında da tepkiyle karşılandı.

Kızılay Başkanı olmasına rağmen eski il başkanı olduğu MHP´nin işlerine karışan Nihat Aygün hem Kızılay Yönetimi hemde MHP İl ve İlçe yönetim kurullarından eleştiri aldı.

Kızılay yönetiminde görev alan isimler, Nihat Aygün´ün referandum sürecinde Hayır kampanyası yapmasının yanlış olduğunu vurguladılar. Basında bu yönde çıkan haberler Kızılay yöneticilerinden bazılarının tepkisine neden oldu.

Bu arada MHP İl ve İlçe Yönetim Kurulundaki bir çok isim "Nihat Aygün eski il başkanımız olabilir. Kızılay Başkanlığı gibi kutsal bir makamda oturuyorsa siyasete hele hele partimizin işlerine karışmamalı" dediler.

MHP´den milletvekili adayı olabilmek için siyasi kulislerin içinden çıkmayan Nihat Aygün´e MHP´den de tavır gelişmesi sürpriz oldu.

MHP içinden aldığımız bilgileregöre Kızılay Başkanlığı yapan Nihat Aygün´ün bu saatten sonra MHP´den milletvekili adayı olma ihtimali görünmüyor.

Editör: Pusula Gazetesi