Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri ve daire müdürleriyle birlikte Bağlık Mahallesi&[#]8217;nde mahalle toplantısı düzenledi. Başkan Posbıyık, önceki dönemlerde olduğu gibi yine mahalle toplantılarına başlandığını belirterek, 26 mahallede sırasıyla mahalle toplantılarını gerçekleştireceklerini ifade etti.



Sorunlara yerinde çözüm


Başkan Posbıyık, mahallede yapılması gereken çalışmalar hakkında Bağlık Mahallesi Muhtarı Muhsin Aydın&[#]8217;dan rapor aldıklarını belirterek &[#]8220;Daha önceki yıllarda da belirli aralıklarla yaptığımız mahalle toplantılarına bu dönemde başladık. İsteğimiz mahallerimizde halkımızın yaşadığı sorunları yerinde görmek. Daha önce mahalle muhtarımız, mahalle ile ilgili şikayetlerini bir dosya halinde verdi. Onu, ilgili başkan yardımcısı arkadaşlarıma, onlar da ilgili müdürlere gönderdiler. Bu arkadaşlarım da bizzat yerinde incelemeler yaptılar. Bugünkü toplantımızda da muhtarımız bizlere bazı şeyler söyleyecek. Sıkıntıları yerinde bizzat göreceğiz. Muhtarımızın sözlerine ilaveten düşüncelerini söylemek isteyen vatandaşlarımız, bizi uyarmak istedikleri bir konu varsa hiç çekinmeden bize bu sorunları anlatabilirler. Hiç çekinmeden sorunlarınızı ve dertlerinizi bize söyleyin ki, burada bütün müdür arkadaşlarımız varken, bizzat onları yerinde göstermek suretiyle sorunların çözümü yoluna gidelim. Niyetimiz, sizden sorunları öğrendikten sonra on-on beş gün gibi bire süreç içerisinde o eksiklikleri tamamlayıp başka bir mahalleye gitmek ve o mahalledeki sorunları tespit etmektir&[#]8221; dedi.



Gereken çalışmalar yapılacak


Posbıyık daha sonra Muhtar Aydın ve mahalle sakinleri ile Bağlık Mahallesi&[#]8217;nde çalışma yapılması istenen bölgelerde incelemelerde bulunarak; özellikle aşırı yağışlarda yaşanan suların kontrol altına alınması, çocuk parkı ve fitness sahası yapılması, basket potası ve kale direği yapımı, asfalt çalışması gibi konuların tamamlanması için ilgili başkan yardımcılarına ve daire müdürlerine talimat verdi.


Ziyaretden memnun olan mahalle sakinleri Başkan Posbıyık&[#]8217;a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Editör: Pusula Gazetesi