AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Celal Aytekin Kazancı ve parti mensupları, Camlı Köşk&[#]8217;te düzenlenen bayramlaşma programının ardından beldelerde ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Çatalağzı beldesinde vatandaşların bayramını kutlayan Ak Parti heyeti ardından Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim&[#]8217;i makamında ziyaret etti. Ardından Kilimli Belediyesi Sosyal Tesisler&[#]8217;deki bayramlaşma törenine katılan AK Parti heyeti burada vatandaşlarla bayramlaştı.
Vatandaşların bayramını kutlayan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, halkın 12 Eylül&[#]8217;de sağduyulu davranacağını belirten Türkmen, &[#]8220;Bayram merasimine biz de katılıyoruz. Halkın yoğun ilgisi var. Zonguldak halkının ve bütün İslam Alemi&[#]8217;nin bayramını tebrik ediyorum. Bayramlar kardeşliğin çoğaldığı kinlerin ve nefretlerin yok olduğu günlerdir. Bütün halkımızla bu günleri yaşıyoruz. Bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Tekrar tekrar bayramlarını tebrik ediyorum. Bizim milletimizin 12 Eylül&[#]8217;de karar verecek. Milletimiz beraber hareket eder. Milletimiz neyi kabullenirse onu kabul ederiz. Ama milletimiz her zaman sağduyuludur. Evet çıkacağına canı gönülden diliyorum. Daha çok demokrasiye kavuşmaları için Zonguldak halkına inanıyorum&[#]8221; dedi.
Bayramların gelenek olduğunu vurgulayan Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir ise &[#]8220;Bu gün bayramımızın ilk gündür. Vekilimize teşekkür ediyoruz. Ak Parti teşkilatı ve mahalle muhtarlarımızla beraber buraya katıldılar. Vatandaşlarımız bayrama katıldı. Bayramlar bizim geleneklerimizdir. Bunları sonuna kadar yaşatmak istiyoruz. Yarınlarımıza umutla bakıyoruz. Tüm İslam Alemi&[#]8217;nin bayramını kutluyorum. İnşallah 12 Eylül günü yapılacak referandumda vatandaşlarımızın sağduyulu davranacağına inanıyorum. Herkesi de sandık başına davet ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
AK Parti heyeti ardından Kozlu Belediyesi&[#]8217;nde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.
Editör: Pusula Gazetesi