Çaycuma Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısını yaptı. Belediye Meclis Salonu´nda Belediye Başkanı Mithat Gülşen Başkanlığında yapılan toplantıya Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Amirler ile Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi katıldı. Saygı duruşunun ardından gündemdeki maddeler görüşüldü. 5393 Sayılı Belediye Kanunu&[#]8217;nun 25.maddesine istinaden belediyenin bir önceki yıllara ait gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimi için Denetim Komisyonu Üyeliklerinin seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonucunda Denetim Komisyonuna Belediye Meclis Üyeleri Nigar Malçık, Abdullah Gümüşok ve Yücel Köktürk seçildi.


Belediyede tam zamanlı olarak sözleşmeli çalışan Avukat Elif Okur, İnşaat Mühendisi Olcay Aydın ile İnşaat Teknikeri Ceren Uzaldı&[#]8217;nın net maaşları yeniden tespit edildi.


Meclis toplantısının bitiminde söz alan Belediye Başkanı Mithat Gülşen, belediyenin gelir ve gider hesapları ile ilgili olarak ayrıntılı bilgi sundu. Çaycuma&[#]8217;da katılımcı ve şeffaf belediyecilik örneği sergilediklerini belirten Belediye Başkanı Mithat Gülşen; &[#]8220; İsteyen tüm hemşehrilerim belediyemizin kamuya ait borçları, esnafa olan borçları ve işçiye olan borçlarımız ve alacaklarımızı Mali Hizmetler Müdürümüz Körpüş Mısırlı&[#]8217;dan öğrenebilir&[#]8221; dedi.


Toplantı Şubat ayı meclis toplantısının 3 Şubat 2009 Salı günü akşam saat.18.00&[#]8217;de yapılması kararlaştırılarak sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi