Çaycuma Belediye Meclisi&[#]8217;nin Eylül ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Mithat Gülşen başkanlığında gerçekleştirildi.


Belediye Başkanı Mithat Gülşen, gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçilmeden önce belediye çalışmalarıyla ilgili olarak meclis üyelerini bilgilendirdi. Belediye sınırlarına sonradan dahil olan Sofular Mahallesi ile Veli Mahallesi, Saraçlar mevkiinin imar planın yapılabilmesi için İller Bankası Genel Müdürlüğü&[#]8217;ne yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Atık su arıtma tesisi projesi yapılabilmesi hususunda ihaleye çıkartılması için İller Bankası Genel Müdürlüğüne yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Memur kadro iptal ve ihdas konuları görüşüldü.01.07.2010 tarihli Temmuz ayı meclis toplantısında alınan karalar gereği İmar Komisyonu&[#]8217;na havale edilen konular ile ilgili olarak imar komisyonundan gelen raporlar görüşüldü. İmar palanı tadilat talepleri komisyona havale edildi.


İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü&[#]8217;nün 26.08.2010 tarih ve 5842 sayılı yazısında bahse konu, Hayrullah Saki&[#]8217;nin Sosyal Tesisler bünyesindeki boş olan binalardan birisini anaokulu yapma isteği mecliste görüşülerek, oy birliği ile türlü işler komisyonuna havale edildi.


Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanlığının 26 Temmuz 2010 tarih ve 238 sayılı yazısında bahse konu, İspanyanın Barselona şehrinde düzenlenecek olan &[#]8220;İspanyanın Yerel Yönetimleri ve Şehircilik &[#]8220;konulu bilgilendirme toplantısına katılmak üzere Belediye Başkanı Mithat Gülşen&[#]8217; in görevlendirilmesi oy birliği ile kabul edildi.


Gündemdeki maddelerin görüşülmesinin ardından Ekim ayı toplantısının 1 Ekim Cuma günü saat 19.00&[#]8217;da yapılması kararlaştırılarak toplantı sona erdi

Editör: Pusula Gazetesi