Zonguldak´ta seyyar şemsiye tamirciliği yaparak geçimini sağlayan 56 yaşındaki Turgut Şentürk, evinde namaz kılarken secdeye gittiği sırada hayatını kaybetti. Şentürk´ün çalıştığı yere şemsiyeler ve siyah çelenk bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Terakki Mahallesi Osmançayırı Sokak´ta annesiyle birlikte oturan ve bekar olan Turgut Şentürk´ten pazartesi gününden beri haber alamayan esnaf arkadaşları, durumdan şüphelenerek evine gittiler. Şentürk´ün evine giden arkadaşları kapıyı kimsenin açmamasının ardından kapıyı kırarak içeri girdiler. Şentürk´ün cansız bedeni ile karşılaşan arkadaşları olayı hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi aldıktan sonra Cumhuriyet Savcısı tarafından
inceleme yapıldı. Namaz seccadesi üzerinde secdeye gittiği sırada öldüğü belirtilen Şentürk´ün cansız bedeni Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Şentürk´ün ölüm nedeninin yapılacak olan otopsi sonucu ortaya çıkacağı belirtildi.
Öte yandan, Turgut Şentörk´ün seyyar olarak çalıştığı yere esnaf arkadaşları tarafından şemsiyeler asılırken, çiçekler bırakıldı. Ayrıca üzerinde "Başımız sağolsun" yazılı bir de siyah çelenk bırakıldı.
Editör: Pusula Gazetesi