Borajet Ticaret Başkanı Recep Küçük&[#]8217;ün de katılacağı iftar yemeğinde Zonguldak Havaalanının daha işlek hale getirilebilmesi için ne yapılabileceği konuşulacak.
Fırsat buldukça bir araya gelerek Zonguldak sorunları konusunda fikir alış verişinde bulunduklarını söyleyen Zonguldak Platformu Sözcüsü Osman Sav, Zonguldak Havaalanında iftarda bir araya gelerek hem havaalanını gündemde tutmak hem de sorunu çözmekte katkı vermeyi amaçladıklarını vurguladı.
Sav, &[#]8220;Zonguldak için birlik sağlayıp, sorunların çözümü için kamuoyu ve lobi oluşturmak amacıyla yaklaşık 2,5 yıl önce kurulan ve 100&[#]8217;den fazla Sivil Toplum Kuruluşu&[#]8217;nu temsil eden Zonguldak Platformu, yöre sorunlarının çözümü için uğraş vermektedir. Son olarak Mithatpaşa Tüneli&[#]8217;nin en kısa sürede yapılması için imza kampanyası düzenleyip, toplanan imzaları gerekli yerlere ulaştıran Zonguldak Platformu, bu projenin sonuna kadar takipçisi olacaktır. Zonguldak Platformu Çalışma grubu üyeleri, Zonguldak&[#]8217;ta yeterli yolcu kapasitesine ulaşmadığından yurt içi seferlerinin kaldırılması tehlikesiyle karşı karşıya kalınması nedeniyle bu soruna dikkat çekebilmek için Zonguldak Havaalanında iftarda bir araya geleceğiz. Borajet Ticaret Başkanı Recep Küçük&[#]8217;ün de katılacağı programda sorunlar konusunda istişarede bulunacağız. Amaç; Zonguldak Havaalanının sorunlarına dikkat çekmek, gündemde tutmak ile birlikte uçuşlar konusunda vatandaşın ilgisini artırabilmek için ne yapılacağını görüşmektir&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi