Şenlik kapsamında değişik aktivitelerin yanı sıra Semazen gösterileri, Karagöz- Hacivat Orta oyunu, kukla gösterileri, ateş ile yapılan gösteriler, yoga sow ile eğlenen vatandaşlar, şerbetçinin dağıttığı Ramazan Şerbeti ile serinlediler.
Meydan gösterilerinin yanı sırada Katip ve Zevce oyunlarının da sunulduğu şenlikte, Kozlu halkı için değişik türde alış veriş stantları da açılarak hizmete sunuldu.
Halka hitaben yaptı konuşmada Ramazan Ayının hayırlara vesile getirmesini dileyen Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, &[#]8220;Amacımız şu sıkıntılı ve dertli günlerimizde birazda hoşça vakit geçirebilmek, Ramazan ayında daha güzel olarak kutlayabilmek, insanların birbirlerine kaynaşmasını sağlamak. Bu şenliklerimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum.
Size söz veriyorum. Budan sonra hep daha ileriye gideceğiz. Herkes Kozlu&[#]8217;da yaşamak isteyecek. Herkes bir gün bende Kozlulu olayım diyecek. Allah verdiğimiz mücadelede bizi utandırmasın. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ramazan Ayının arifesine kadar bu meydanda bu etkinlikler devam edecektir. Tüm Kozlu halkını etkinliklerimize bekliyorum&[#]8221; dedi.
Kozlu Cumhuriyet meydanında yapılan etkinliklere Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu Belediye Meclis üyeleri, Kozlulu vatandaşların yanı sıra çok sayıda çocuk izleyici katıldı.
Editör: Pusula Gazetesi