Zonguldak CHP binasında gerçekleşen üye katılımında konuşma yapan Zonguldak Elektrikçiler ve Radyocular Odası Başkanı Ali Kaya, &[#]8220;Bu gidişe bir tek bu partinin dur diyeceğinden ve inandığımızdan CHP olan eski yuvamıza üye olmaya geldik. CHP&[#]8217;nin içinde olmaktan onur ve gurur duyuyoruz&[#]8221; dedi.
Daha sonra konuşma yapan CHP Zonguldak İl Başkanı Osman Yayla, &[#]8220;Geldiğimiz durum itibariyle mücadeleye devam etmemiz gerekiyor. Türkiye&[#]8217;nin bu kötü gidişatı için herkesin elini taşın altına koymamız gerekiyor. Ülkemize sahip çıkmak zorundayız. Bize bu dönemde çok büyük sorumluluk düşüyor. Bu ülke kolay kurulmadı ve bugünlere kolay gelmedi. Geleceğimiz, ülkemiz ve çocuklarımız için mücadele edeceğiz. İlerisi aydınlıktır ve inanarak bu mücadeleyi veriyoruz&[#]8221; dedi.
Ardından konuşma yapan CHP Zonguldak Milletvekili Ali Koçal, &[#]8220;Zonguldak&[#]8217;ta demokratik solcular her zaman sıkıntılı günler içinde bir araya gelmiştir. Herkesin tümüyle toplum katmanlarına sahip çıkmalıdır. Ülkenin geldiği durum vahimdir. İnsanlarımız yoksullaşmıştır. Çok büyük oranda işsizlik vardır. Arkadaşlarımın cesaretlerini ve onların bu tavrını kutluyorum. Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Buna sessiz kalmayacağımız için arkadaşlarımızın yapmış olduğu bu olay gurur vericidir. Bu tablo herkese örnek olmalıdır. Bizlere üye olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi