Ak Parti Milletvekili Polat Türkmen teşkilatıyla beraber, Anayasa Değişikliği hakkında 12 Eylül&[#]8217;de halk oylaması ile yapılacak referandumla ilgili çalışmaları sürdürüyor.


Türkmen ve beraberindekiler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bölge Çalışma Müdiresi Gönül Demirsu, İl Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak, İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Muharrem Demirci, İl Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Veli Köktürk ve Saadet Partisi İl Başkanı Necdet Sarı&[#]8217;yı ziyaret ettiler. Bölge Çalışma Müdiresi Gönül Demirsu&[#]8217;dan çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Türkmen ardından Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı, İl Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli ve İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç&[#]8217;la birlikte geçtiğimiz günlerde Hakkâri Emniyet Müdürlüğü&[#]8217;nden Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü&[#]8217;ne atanan Metin Seyfi Sazak&[#]8217;a hoş geldin ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar dilediler.


Sazak&[#]8217;a her konuda yardımcı olacaklarının sözünü veren Milletvekili Türkmen, &[#]8220;Kendisi çok zor bir bölgeden geldi. Zonguldak hem zor hem de kolay bir bölgedir ve sakin ve huzurlu bir kenttir. Emniyet Müdürümüz ile teşkilatının yapacağı başarılı çalışmalarla huzur ve güven ortamının devam edeceğine inanıyoruz. Bu anlamda bizlere de düşen görev varsa bu görevi yerine getireceğimizi bilmesini ister, görevinde başarılar diliyoruz&[#]8221; dedi. Ziyaretten duyduğumu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Seyfi Metin Sazak ise,


&[#]8220;Bizlerde görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz. Bu anlamda sizlerden de destek alacağımıza inanıyorum&[#]8221; şeklinde konuştu.


Ardından İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Muharrem Demirci&[#]8217;yi ziyaret eden Milletvekili Türkmen, kurumların her zaman sorunlarına çare bulmaya çalıştığını belirterek, ziyaret amaçlarının hem ramazan ayı vesilesi hem de Anayasa Değişikliği ile ilgili olduğunu söyledi.


İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Muharrem Demirci de Milletvekili Türkmen ve Yönetim Kurulu üyelerine vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür etti.


Daha sonra Türkmen ve ekibi İl Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Veli Köktürk ve Saadet Partisi İl Başkanı Necdet Sarı&[#]8217;yı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi ve referandumdan evet çıkması için herkesin desteğini istediğini belirtti.

Editör: Pusula Gazetesi