Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu´nun Zonguldak´taki mitinginde vatandaşlar aşırı sıcak nedeniyle gölgeliklere sığındı.
Zonguldak Madenci Anıtı´nda anayasa referandumu ile ilgili miting düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu dinlemeye gelen vatandaşlar, 30 dereceyi bulan sıcaklar nedeniyle gölgelik yerlere akın etti.
Seçim otobüsü ile şehre gelen CHP Lideri Kılıçdaroğlu´nu, CHP´li Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref çiçek vererek karşıladı. Ardından Kılıçdaroğlu, korumalar eşliğinde konuşma yapacağı yere gitti. Kılıçdaroğlu partililerin ilgisi nedeniyle yürümekte zorluk çekti. Madenci Anıtı yanında bulunan Merkez Çarşısı´nın birinci katı ve giriş katını dolduran vatandaşlar, CHP Lideri´ni gölgeden dinledi. Bazı vatandaşlar da esnafın açtığı gölgeliklerin altına girdi. Aşırı sıcaklar nedeniyle bir vatandaş
üzerindekileri çıkararak başına örttü. Gazeteciler de aşırı sıcaklar nedeniyle görevlerini yapmakta zorlandı. Vatandaşların gölgelik yerlere gitmesi nedeniyle miting alanının bazı yerleri boş kaldı.
Kılıçdaroğlu´nun gidişi sırasında da aynı görüntüler yaşandı. Partililer Kılıçdaroğlu´na dokunabilmek için birbirleriyle yarıştı.
Editör: Pusula Gazetesi