CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün saat 14:30&[#]8217;da Madenci Anıtı&[#]8217;nda referanduma neden &[#]8216;Hayır&[#]8217; dediklerini halka anlatacak. Zonguldak Kılıçdaroğlu&[#]8217;ndan bölgenin geleceğine ve kalkınmasına yönelik neler söyleyeceğini merak ediyor. Kılıçdaroğlu&[#]8217;nun bu yönde yapacağı konuşmaların mitingin havasını da etkileyeceği tahmin ediliyor.


Anayasa değişikliği için 12 Eylül&[#]8217;de yapılacak referandum öncesi kente gelen ilk lider CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu oluyor. Bugün saat 14:30&[#]8217;da madenci anıtında halka hitap edecek olan Kılıçdaroğlu&[#]8217;nun mitingde neler söyleyeceği merak ediliyor. Zonguldak Kılıçdaroğlu&[#]8217;ndan referandumdan daha çok bölgenin geleceğine yönelik sözler duymak istiyor.
CHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve CHP Zonguldak Milletvekili Ali Koçal, yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu´nun, Zonguldak kent merkezinde halka hitaben konuşma yapacağını, Alaplı, Ereğli ve Çaycuma ilçesini de ziyaret ederek halka hitap edeceğini söyledi. Kılıçdaroğlu daha sonra Bartın ve Karabük´te de mitinglere katılacak. Kılıçdaroğlu 17 Mayıs&[#]8217;ta meydana gelen grizu faciası sonrasında taziye ziyaretinde bulunmak için kente gelmişti. Kılıçdaroğlu&[#]8217;nun genel başkan seçilmesinin birkaç gün sonrası gerçekleşen bu ziyareti büyük ilgi görmüş ve izdihama neden olmuştu. Zonguldak&[#]8217;ta resmi, anlamda ilk mitingini bugün yapacak olan Kılıçdaroğlu&[#]8217;nun ne kadar kitle toplayacağı merak ediliyor. CHP Milletvekilleri ali Koçal ve Ali İhsan Köktürk ile birlikte örgütler son bir haftadır canla başla çalışıyor. Zonguldak sıcak havaya rağmen tarihinin en büyük mitinglerinden birisine hazır. Miting nedeniyle olağanüstü güvenlik önlemleri de alınmış durumda.
Editör: Pusula Gazetesi