Deplasmanlı Süper Amatör Ligde mücadele eden Ereğli Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. İç transferde 10, dış transferde ise 12 oyuncuyu kadrosuna dahil eden Eflatun-Beyazlı ekip, İsmail Yalçın yönetiminde sezona hazırlanıyor.


Deplasmanlı Süper Amatör Ligde mücadele eden Ereğli Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Geçtiğimiz haftalarda Ereğli Belediye Başkanı Hali Posbıyık Başkanlığında göreve başlayan yeni yönetim çalışmalarını sürdürürken Deplasmanlı Amatör Ligde mücadele eden Ereğli Belediyespor 2010-2011 sezonun hazırlıklarını Teknik Sorumlu İsmail Yalçın nezaretinde genç kadrosu ile sürdürüyor.
İç ve Dış transferde transfer çalışmalarını sürdüren Ereğli Belediyespor´da Teknik Sorumlusu İsmail Yalçın, "Yeni sezon hazırlıklarına başladık. Genç ve dinamik bir ekip kurmaya çalışıyoruz. Bölgemizin değerlerini ön plana çıkaracağız. Futbolcuların antrenmanlardaki istekli çalışmaları beni çok memnun ediyor. İç ve dış transferde çalışmalarımızın büyük bir çoğunluğunu tamamladık. Kadromuzdaki futbolcular genç ve yetenekli. Hepsine güvenimiz tam"dedi.
Ereğli Belediyespor iç transferde, Ersan, Ferhat, İsmail, Osman, Erdal, Uğur, Oğuz, Hasan, Ahmet, Serkan, dış transferde ise Karadenizspor´dan Erdal, Ahmet, Hüseyin, Erdi, Ereğli Devlet Hastanesispor´dan Murat Serbay, Erdemirspor´dan Öner, Mustafa, Selçuk, Ümray, Çukurçayırspor´dan Yusuf, Zeytinburnuspor´dan Özgür´ü renklerine kattı.
Editör: Pusula Gazetesi