Yeşil rengin onun hayatında ayrı bir yeri var. Yazın yeşil sahalarda, kalan zamanlarında ise kendisini Karadeniz&[#]8217;in yeşilliklerine bırakıyor.
Zonguldakspor´da oynadığı dönemde "Hamsi" lakabıyla tanınan kanat oyuncusu Uğur Tonyalı, yeni sezonda Kozlu Belediyespor forması giyinecek.


(Haber-Suat Özger)- Tatilde fındık ve çay topluyor, geri kalan zamanlarda ise en iyi yaptığı iş olan futbolunu oynuyor.
Tekniği ve sempatik hareketleriyle herkesin gönlünde taht kuran genç Uğur Tonyalı, yaz tatilini memleketi Trabzon´un Tonya Yaylalarında fındık toplayarak geçirdi. Karadeniz´in simgesi "Hamsi" lakabıyla bilinen Trabzonlu oyuncu Uğur Tonyalı, iki yıl aradan sonra yeniden Zonguldak´ta top koşturacak.
2008-2009 sezonunda Zonguldakspor´da oynayan başarılı oyuncu, bu sezon Kozlu Belediyespor´la anlaşmaya vardı. Geçen sezon Trabzon Süper Amatör Lig ekiplerinden Çaykaraspor´da başarılı sezon geçiren Uğur, Zonguldak´a yeniden dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Sezon bitimi verilen arayı Trabzon´da geçiren "Hamsi" lakaplı oyuncu bol bol fındık toplayıp, çay keserek stres attı.
Zonguldak´ta daha önce top oynadığı için kısa sürede takım arkadaşlarına alıştığını ifade eden Tonyalı, Bakacakkadı 100. Yıl Atatürk Hizmet Köyü´nde kampın çok iyi gittiğini çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade etti.
Hedefi olan bir takıma geldiğine değinen Tonyalı, "Zonguldak´ta futbola büyük ilgi var ve burada oynamak ayrı bir heyecan veriyor.
Takımda çok yetenekli futbolcular bulunuyor. Kozlu Belediyespor hak ettiği yere gelecektir. Taraftarımızın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum´´ dedi. Tonyalı, Kozlu Belediyespor´la beraber üçüncü kez Zonguldak takımlarında oynayacak. Daha önce Ereğli Belediyespor ve Zonguldakspor takımlarında oynadı. Kozlu, 100. Yıl Hizmet Köyü kampının ardından Kocaeli Kartepe&[#]8217;de ikinci ekap kamp çalışmalarıyla sezona hazırlanacak.
Editör: Pusula Gazetesi