Zonguldak´ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Murat Sesli, Halk Eğitim işbirliği ile mahalle muhtarlarına yönelik düzenlenen bilgisayar kursunu ziyaret etti. Dikmen İlköğretim Okulu´nda düzenlenen bilgisayar kursunda eğitimlerinin sonucunda sınava tabi tutulan mahalle muhtarlarına destek ziyaretinde bulunan Başkan Sesli, "Göreve başladığımız günden itibaren mahallelerimizle birlikte mahalle muhtarlarımıza da hak ettikleri desteği veriyoruz. Mahalle muhtarlıklarımızın da teknolojinin geride kalması mümkün değil. Vatandaşlarımıza rahat ve modern hizmet verebilmeleri için teknolojiyi yakından takip etmek gerekiyor. Belediye olarak muhtarlarımıza bilgisayar sözü verdik. Önümüzdeki günlerde bilgisayarları teslim edeceğiz" dedi.
Başkan Murat Sesli, Orhanlar Mahalle Muhtarı Ayhan Gökalp´in ev sahipliğinde düzenlenen ve mahalle muhtarlarının yer aldığı kahvaltıya da katıldı. Yaşlılar ve Gençler Evi´nde düzenlenen kahvaltıya Belediye Başkanı Murat Sesli, Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ve mahalle muhtarlar katıldı. Belediye Başkanı Murat Sesli, 2008 yılı içerisinde mahallelerde çok önemli çalışmalar yapıldığını belirtti. Her 15 günde bir farklı bir mahallede gerçekleştirilen kahvaltıda yapılan ve yapılması planlanan belediye çalışmalarının ele alındığı toplantıda beraberlik mesajları verildi.
Kurs sonunda, sınava tabi tutulan muhtarlara moral veren Başkan Sesli, "Mahalle muhtarlarımıza belediye olarak bilgisayar hediye edeceğiz" diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi