Zonguldak Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığı&[#]8217;nı sürdüren Hüseyin Özdemir, Yönetim Kurulu kararıyla görevinden alınarak üyeliğe getirilirken, başkanlığa ise Yönetim Kurulu Üyesi Okan Ceylan getirildi.
Alınan bilgiye göre bir süredir suların durulmadığı Zonguldak Esnaf Kefalet Kooperatifi&[#]8217;nde 6 Ağustos tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımı yeniden yapıldı.
Buna göre Esnaf Kefalet Kooperatifinde uzun yıllar hizmet veren Hüseyin Özdemir, başkanlık görevinden Yönetim Kurulu kararıyla alınarak üyeliğe getirilirken, yapılan görev dağılımı sonrasında Başkanlığa Okan Ceylan getirildi. Başkanvekilliklerine Ercan Şehri, Aytekin Sevimli, murahhas azalığa Haydar Civan, üyeliklere ise Fevzi Çelikkıran, Halim Gökdemir ve Hüseyin Özdemir getirildi.
Yapılan görev dağılımı sonrasında Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığı&[#]8217;na getirilen Okan Ceylan, bugünden itibaren çalışmalara başladıklarını ve esnafın lehine olan her türlü çalışmayı yönetim kurulundaki arkadaşlar ile yapacaklarını söyledi.
Son 2-3 yıldır kooperatif içinde devam eden huzursuzluk yönetim içine sirayet edince Özdemir&[#]8217;den görevi bırakması istenmiş ancak ikna edilememişti. Görüşmeler ardından önce kongre kararı alınmış ancak daha sonra bundan da vazgeçilerek, Hüseyin Özdemir&[#]8217;in bazı yetkilerinin elinden alınarak yönetim aynı şekliyle devam etmesi benimsenmişti. Fakat bu da sorunu çözmedi.
Ve yönetim içinde çoğunluğun görüşüyle görev değişikliği gerçekleşmiş oldu.
Yeni yönetimin bundan sonraki süreçte nasıl adım atacağı ve esnafın güveninin nasıl kazanacağı merak ediliyor.
Editör: Pusula Gazetesi