Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin her hafta yapılan Kuşadası Kent Konseyi Yürütme Kurulunun son toplantısına misafir olarak katıldı.
Sezgin toplantıda Zonguldak Kent Konseyi´nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Kuşadası Kent Konseyi Başkanı Osman Çolakoğlu, Sezgin ile Bursa´da yapılan "Türkiye Kent Konseyleri Bursa´da Buluşuyor" toplantısında tanıştıklarını belirterek kendisini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.
Kuşadası Kent Konseyi faaliyetleri hakkında bilgi veren Çolakoğlu, Kent Konseylerinin bulundukları kentlere faydalı olmak için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade etti. Ziyaret sonrasında Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin ise yaptığı değerlendirmede;
&[#]8220;Temmuz ayının son haftası yapılan yürütme kurulu toplantılarına misafir olarak katıldım. Karşılıklı çalışmalarımız hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.
Ortak sorunlarımızın çözümü için neler yapabiliriz onları tartıştık. Kent konseyleri olarak birlikte fikir alışverişi ile ne gibi projeler geliştirebiliriz onları konuştuk.
Projeleri hakkında bilgiler verdiler onları dinledim.Bizim yaptığımız çalışmalar hakkında kendilerine bilgiler verdim.Karşılıklı fikir alışverişi ile olumlu katkı sağlayan bir ziyaret oldu.
Ayrıca Kuşadası sahil bandı için yapmayı düşündükleri proje yarışması konusunda Kuşadası Mimarlar Odası temsilcisine Lauvar Proje yarışmasındaki deneyimlerimiz hakkında bilgi vererek izlenmesi gereken yol konusunda görüş alışverişinde bulunduk&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi