Zonguldak Deplasmanlı Süper Lig takımlarından Çaycumaspor, hazırlıklarını kendi tesislerinde günde çift idman yaparak sürdürüyor.
Çaycumaspor kamp çalışmalarını Belediye Sosyal Tesisleri´ndeki yeni hizmet binasında sürdürüyor. Teknik Direktör Resul Kumaş ve Serkan Bankoğlu idaresinde sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapan sarı-lacivertlilerde moraller oldukça iyi görünüyor. Çaycuma ve Perşembe sahasında çalışan Çaycumaspor´lu futbolculardan kaleci Kader; "Öncelikle Çaycumaspor gibi köklü bir takıma transfer olduğum için çok mutluyum. Çaycumaspor´un kendisine ait tesislerinde kamp yaparak lige hazırlanıyoruz. Tüm takım arkadaşlarımızla birlikte uyum içinde çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimiz ilk 5´e girmektir"dedi.
Çaycumaspor´un genç yeteneği Umut ise " Çaycumaspor´da dört yıldır forma giydiğini belirterek; "İki yıl genç takımda, iki yılda hem genç takım hem de A takımda forma giydim. Bu sezon kadromuza yeni katılan ağabeylerimizle birlikte Çaycumaspor´u laik olduğu yere kadar çıkartmak için çalışacağız.
Teknik Direktörlerimiz Resul Kumaş ve Serkan Bankoğlu´na teşekkür ediyorum. Ayrıca kamp süresince takım arkadaşlarımızla birlikte tam bir uyum içerisindeyiz "dedi.
Editör: Pusula Gazetesi